ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα
3 καρότα τριμμένα
1 πατάτα τριμμένη
4 μεγάλα κρεμμύδια
τυρί φέτα όχι πολύ
1 κούπα τυρί κεφαλοτύρι
2 αυγά
λίγο γάλα
λίγο μαϊντανό +δυόσμο
αλάτι και πιπέρι
Για το φύλλο
2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι τσιγάρισα πρώτα τα κρεμμύδια τα έριξα μέσα σε μια λεκάνη
έτριψα την πατάτα και τα καρότα στο τηγάνι και τα τσιγάρισα και αυτά,.
Τα έριξα και αυτά μέσα στην λεκάνη μου
Ετριψα και έστυψα καλά τα κολοκυθάκια μου τα τσιγάρισα και αυτά λίγο να φύγουν όλα τα υγρά τους
Πρόσθεσαν τα τυριά μέσα στην λεκάνη και τα μυρωδικά
Χτύπησα τα δυό μου αυγά με λίγο γάλα και έριξα μέσα
Αλειψα καλά με λαδάκι τον πάτο του ταψιού μου και έβαλα το πρώτο φυλλο
Έριξα το μείγμα και λίγο τυράκι ακόμα από πανω?σκεπασα με το άλλο φύλλο έριξα κ λίγο σουσαμάκι και έψησα στους 180 σε αέρα πάνω κάτω για 50 λεπτά.
Δεν έβαλα αυγό από πάνω, γενικά δεν έβαλα τίποτα!!
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες -ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια