Υλικά
1/2 πακέτο μακαρόνια βρασμένα η ότι μας έχουν περισσέψει
λίγη φαρίν απ
3 αυγά
250 γραμ φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι -πιπέρι
1 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κούπα φαρίν απ αλεύρι
1 κουτί γάλα εβαπορέ το μεγάλο μέγεθος αδιάλυτο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
πασπάλισμα με πεκορίνο Αμφιλοχίας για το τέλος
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και το πασπαλίζουμε με φαρίν απ.
Ρίχνουμε 250 γραμ μακαρόνια βρασμένα η αν μας έχουν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα,χτυπάμε τα 3 αυγά με την φέτα το κεφαλοτύρι το αλατοπίπερο το μπέικιν την φαρίν απ και το εβαπορέ αδιάλυτο.
Περιχύνουμε πάνω από τα μακαρόνια και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο
Ψήνουμε για μισή ώρα στους 180 βαθμούς για μισή ώρα όπως το σουφλέ.
Σβήνουμε το φούρνο και βγάζουμε το ταψί μας.
Ρίχνουμε από πάνω το στραγγιστό γιαούρτι και με ένα κουτάλι το απλώνουμε να πάει παντού σε όλη την επιφάνεια .
Ξαναβάζουμε στο ζεστό φούρνο το ταψί για 15 λεπτά.
Βγάζουμε την ζεστή μακαρονόπιτα και πασπαλίζουμε με το πεκορίνο Αμφιλοχίας -όπως είναι ζεστή η μακαρονόπιτα λιώνει το τυρί και είναι σαν σουφλέ ,
Τρώγεται ζεστή ,Καλή επιτυχία !!
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια