Yλικά
2 1\2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους
3 αβγά
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα φρέσκο
1\2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
3 φλυτζάνια τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
1 1\2 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ
πιπέρι και αν θέλετε λίγο δυόσμο
Εκτέλεση
Ανακατεύετε (με το χέρι) το λάδι με το γάλα, προσθέτετε και τα αβγά ένα ένα.
Έχετε ανακατέψει σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέκιν και το προσθέτετε σταδιακά με το κομμένο ζαμπόν μέσα στο προηγούμενο μείγμα. (γάλα, λάδι, αβγά). Στη συνέχεια προσθέστε το πιπέρι και το τυρί.
Ανακατέψτε καλά, βουτυρώνετε μία μακρόστενη φόρμα, το αδειάζεται μέσα, το στρώνετε ομοιόμορφα.
Έπειτα πασπαλίστε το και με τριμμένο τυρί και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!! Τέλειο!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία βοηθά ύπουλα να πάρει την μικρή Αγγελική η Αντιγόνη
- Grand hotel : Ο Χαραλάμπης βγάζει από την μέση τον Βλάση
- Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου : Οι περιοχές της Ελλάδας που θα πέσει δύο μέτρα χιόνι
- Άση Μπήλιου Μηνιαίες προβλέψεις : Τυχερές και άτυχες μέρες Δεκεμβρίου 2024
- Ελένη Χατζίδου για την περιπέτεια υγείας της κόρης της : “Ήταν κάτι πιο ανησυχητικό που δεν το έχουμε ξαναδεί”