Σας αρέσει η καρύδα; Θέλετε ένα φανταστικό γλύκισμα ινδοκάρυδου, με 5 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λ για το φούρνο και σε 30 λ έτοιμο να το απολαύσετε;;; Τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή (από εδώ) για να ένα γλύκισμα, εξαιρετικά εύκολο στη παρασκευή του, για αρχάριους, που δεν απαιτείται ούτε μίξερ για να τη παρασκευή του και που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι.
Υλικά συνταγής
1 κουτί (397 ml) ζαχαρούχο γάλα
3 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
1/2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο πλήρες
2 φλ. τσαγιού ινδική καρύδα τριμμένη
Δείτε ακομη Φτιάξτε τη πιο νόστιμη σπιτική μερέντα με καραμελωμένο ζαχαρούχο!
Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο πυρέξ.
Σε ένα μπολ, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά, το γάλα καρύδας και το φρέσκο γάλα και τα ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τη τριμμένη καρύδα, ανακατεύετε να ενσωματωθεί ισομερώς και ρίχνετε το μείγμα στο πυρέξ.
Το ψήνετε για περίπου 28-35 λ ή, ανάλογα με το φούρνο σας, μέχρι να πάρει ένα απαλό χρυσο-καστανό χρώμα στην επιφάνειά του.
Δείτε ακόμη Πανεύκολη, λαχταριστή τούρτα δίχρωμη με μπισκότα, ζαχαρούχο και μερέντα για όλες τις περιστάσεις!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα