Υλικά
1 λίτρο γάλα
2 βανίλιες
4 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κακάο
100-150 γρ κουβερτούρα
1 πακέτο πτι μπερ
λίγο γάλα για τα μπισκότα
Εκτέλεση
1. Σε λίγο κρύο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ
2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ενσωματωθούν τα συστατικά και να διαλυθεί το κακάο
3. Αφήνουμε λίγο να ζεσταθεί το μείγμα και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει.
4. Στην συνέχεια το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια.
5. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να αρχίσει το μείγμα να κρυώνει.
6. Στρώνουμε μία σειρά μπισκότα σε ένα πυρέξ ή ένα τετράγωνο ταψάκι αφού πρώτα τα βουτήξουμε στο γάλα, και ρίχνουμε από πάνω μία στρώση σοκολάτας.
7. Επαναλαμβάνουμε την στρώση μπισκότα σοκολάτα και το γλυκό μας είναι έτοιμο
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια