Το παγωτό φιστίκι έχει φανατικούς φίλους και σήμερα θα δούμε πως μπορούμε με απλά και οικονομικά υλικά να φτιάξουμε αφράτο παγωτό φιστίκι που δεν κρυσταλλώνει.
- κρεμα γαλακτος 600 γραμμάρια παγωμένη
- ζαχαρούχο γάλα 1 παγωμένο
- φιστίκια Αιγίνης 350 γραμμάρια ψίχα ωμή (ανάλατα)
- καλαμποκέλαιο 1 κουταλιά της σούπας
Υλικά
Δείτε ακόμα Τούρτα παγωτό με πτι μπερ
Σήμερα θα δοκιμάσουμε ένα αφράτο, σπιτικό παγωτό φιστίκι με πλούσια γεύση και άρωμα που δεν κρυσταλλώνει. Μπορεί να σας φαίνεται περίπλοκη συνταγή όμως είναι πανεύκολη, πολλή απλή ακόμη και για κάποιον που δεν έχει εμπειρία στην κουζίνα και πολλή οικονομική. Δοκιμάστε την.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παραδοσιακό παγωτό φιστίκι :
Εκτέλεση για το παραδοσιακό παγωτό φιστίκι:
Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Δείτε ακόμα Κρέπες με μερέντα και παγωτό
Στην συνέχεια τρίβουμε τα φιστίκια καλά στο μούλτι μαζί με το καλαμποκέλαιο και τα προσθέτουμε και αυτά στην σαντιγί και ανακατεύουμε. Βάζουμε το παγωτό σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Ντίνα Κατσίρη
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή