Close

Παγωτό Παρφέ με αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι

Παγωτό Παρφέ με αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι

Συνταγή για παγωτό Παρφέ με αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι που λιώνει στο στόμα. Το παρφέ είναι από τα αγαπημένα μας παγωτά, διότι είναι το πιο αφράτο παγωτό, δεν κρυσταλλώνει και δεν είναι τόσο…παγωμένο όπως τα κοινά παγωτά. Η υφή του, θυμίζει σαντιγί και υπάρχει με ξηρούς καρπούς, με μπισκότα ή και με φρούτα

.Σήμερα λοιπόν θα δοκιμάσουμε ένα υπέροχο παρφέ βανίλιας με καβουρδισμένα αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι. Σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. Φτιάχνεται πανεύκολα και είναι πολύ πιο οικονομικό, σε σύγκριση, με το να το αγοράσετε απέξω.

Δείτε ακόμα Εύκολο παγωτό με σιρόπι σοκολάτα – φράουλα

 

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παρφέ με αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι:

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Εκτέλεση για το παρφέ με αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Αρχικά χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και το γάλα εβαπορέ χτυπώντας παράλληλα. Θέλουμε και τα 3 υλικά μας να είναι καλά παγωμένα. Παίρνουμε ένα τάπερ και βάζουμε μία στρώση από το μείγμα με την σαντιγί.

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Δείτε ακόμα Παρφέ Φράουλας με 4 υλικά (βίντεο)

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Από πάνω προσθέτουμε λίγα καβουρδισμένα αμύγδαλα και λίγο γλυκό του κουταλιού κεράσι, μαζί με το σιρόπι του. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία σε στρώσεις, μέχρι να τελειώσει το μείγμα του παγωτού και βάζουμε το παρφέ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Tip για το παρφέ μα αμύγδαλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και δεν χρειάζεται να το ξαναχτυπήσουμε στη μέση της διαδικασίας. Δεν κρυσταλλώνει και δεν μυρίζει γάλα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κρέμα γάλακτος ζωικής προέλευσης.

παγωτό-παρφέ-με-καβουρδισμένα αμύγδαλα-και-γλυκό του κουταλιού-κεράσι-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Zoy Plarn

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr