Συνταγή για γεμιστά αυγά με μαγιονέζα, μυζήθρα και μυρωδικά για να χρησιμοποιήσουμε τα Πασχαλινά αυγά που μας περίσσεψαν, Το τέλειο ορεκτικό και μεζεδάκι για τη μπύρα σας, από τη φίλη μας Бистра Борисова.
Μεζεδάκι με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν
Σας περίσσεψαν Πασχαλινά αυγά και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πέρα από αυγοσαλάτες; Τότε πρέπει σίγουρα να δώσετε μία ευκαιρία σε αυτή την πανεύκολη συνταγή του λεπτού για γεμιστά αυγά με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα γεμιστά Πασχαλινά αυγά:
Εκτέλεση για τα γεμιστά Πασχαλινά αυγά
Πιροσκί με πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν
Αρχικά ξεφλουδίζουμε τα Πασχαλινά αυγά, τα κόβουμε στη μέση και τα αδειάζουμε από τον κρόκο. Ανακατεύουμε τους κρόκους με την μαγιονέζα, το αλάτι, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι και την τριμμένη μυζήθρα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και γεμίζουμε με το μείγμα τα ασπράδια. Διακοσμούμε με ελιές και απολαμβάνουμε.
Την συνταγή την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr