Υλικά ποσότητες ανάλογα τις μερίδες που θέλετε.
Πατάτες
καρότα
ελαιόλαδο
αλάτι
μαυροπίπερο
πάπρικα
λάδι
νερό
Βράζουμε τις πατάτες με τα καρότα για 15 λεπτά.
Τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε ταψάκι.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι πάπρικα λάδι λίγο νερό και ανακατεύουμε .
Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα !
Μιχαελα Στεφανουδης”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη