Ένα εντυπωσιακό, εύκολο γλυκό με μπεζέδες. !!!
Υλικά
150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ ζάχαρη άχνη
5 ασπράδια αβγών
1 μερέντα μεγάλη
250 γρ φουντούκια
1 φυτική κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια τουλάχιστον για 10 λεπτά μόλις αφρατέψουν ρίχνεις βροχηδόν την κρυσταλλική ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνουν κορυφές μετά Ρίχνουμε την άχνη κοσκινισμένη ανακατεύοντας με μια μαρίζ
Βάζουμε την μαρέγκα σε λαδόκολλα και με το πίσω μέρος του κουταλιού την απλώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα δίσκο ψήνουμε στους 50 βαθμούς για 1 έως 2 ώρες ανάλογα τον φούρνο
Μόλις ψηθεί βάζουμε πάνω στην Πάβλοβα την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και από πάνω την μερέντα
Αφού την ζεστάνουμε λίγο στο τέλος Ρίχνουμε τα φουντούκια
Roula Monokrousou-Οι Χρυσοχερες
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο