Υλικά Συνταγής
κότσια χοιρινά όσα χρειάζεστε για το τραπέζι σας
θυμάρι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες
1 κ.σ. μουστάρδα σκόνη-ή την κανονική
1 κ.σ μέλι
λίγο ελαιόλαδο
1 πορτοκάλι τον χυμό
Δείτε ακόμα :Χοιρινό κότσι μαριναρισμένο, με πατατούλες στη γάστρα
Για τις πατάτες
πατάτες
2 σκ. σκόρδο
φρέσκα μυρωδικά
χυμό από 2 πορτοκάλια
χυμό από 2 λεμόνια
1/3 φλ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες σε ταψί και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο ..
Ανοίγουμε το ταψί και συνεχίζουμε ακόμα λίγο μέχρι να πάρουν χρώμα .
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμη συνταγή με χοιρινό κρέας για το γιορτινό τραπέζι
Κότσια
Φτιάχνουμε με όλα τα υλικά μια μαρινάδα και τοποθετούμε τα κότσια σε ταψί ή γάστρα .
Τα περιχύνουμε με το υλικό τρίβοντάς τα προσθέτουμε και μισό ποτήρι νερό ζεστό και τα σκεπάζουμε ή με το καπάκι της γάστρας ή με λαδόκολλα και ψήνουμε σε θερμοκρασία 180 βαθμούς μέχρι να τσιμπήσουμε με το πιρούνι και να δούμε ότι το κρέας είναι μαλακό.