Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλου
1 ½ φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές πάστα ελιάς
Ειδικό σπάγκο μαγειρικής
Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
Κλωναράκια μαϊντανού
½ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε τα φιλέτα ώστε να ανοίξουν στη μέση. Τα βάζουμε ανάμεσα σε δύο φύλλα διαφανής μεμβράνης και τα χτυπάμε ελαφρά με το ειδικό σφυράκι ώστε να ανοίξουν. Σε ένα μπολ βάζουμε την κεφαλογραβιερα, τη φρυγανιά, την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μια επιφάνεια, τα αλείφουμε με λάδι και απλώνουμε πάνω σε κάθε ένα λίγο από το μείγμα με την πάστα ελιάς.
Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με το σπάγκο. Τα αλείφουμε εξωτερικά με λάδι τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πηγή: govastiletoΕιδήσεις σήμερα
- Απόπειρα αυτοκτονίας για την παπαδιά που καταγγέλλεται ότι εκδιδόταν στη Συγγρού
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Σε γνωστό ζευγάρι προσπάθησε να πουλήσει τον Παναγιωτάκη
- Ντύσιμο με πουλόβερ: 15+1 ιδέες για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη το πουλόβερ σου και τον φετινό Χειμώνα
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος : 59α, 59β, 60α, 60β, 61α
- Η Μαρίνα Πατούλη σε σχέση με τον πρώην της Άντζελας Δημητρίου