Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλου
1 ½ φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές πάστα ελιάς
Ειδικό σπάγκο μαγειρικής
Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
Κλωναράκια μαϊντανού
½ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε τα φιλέτα ώστε να ανοίξουν στη μέση. Τα βάζουμε ανάμεσα σε δύο φύλλα διαφανής μεμβράνης και τα χτυπάμε ελαφρά με το ειδικό σφυράκι ώστε να ανοίξουν. Σε ένα μπολ βάζουμε την κεφαλογραβιερα, τη φρυγανιά, την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μια επιφάνεια, τα αλείφουμε με λάδι και απλώνουμε πάνω σε κάθε ένα λίγο από το μείγμα με την πάστα ελιάς.
Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με το σπάγκο. Τα αλείφουμε εξωτερικά με λάδι τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πηγή: govastiletoΕιδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Κλεάνθης δένει τη Χριστίνα και την χτυπά ανελέητα για να ομολογήσει
- Η Μαίρη Συνατσάκη παντρεύτηκε με τον Νίκο Μουτσινά
- Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών : Μαζέψετε ρούχα και παπούτσια από έξω απόψε το βράδυ
- Κλειστά τα σχολεία στις 20 Νοεμβρίου : Γιατί δεν θα γίνει μάθημα
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω προσπαθεί να ψαρέψει τη Βασιλική και εκείνη της λέει ψέματα