Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλου
1 ½ φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές πάστα ελιάς
Ειδικό σπάγκο μαγειρικής
Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
Κλωναράκια μαϊντανού
½ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε τα φιλέτα ώστε να ανοίξουν στη μέση. Τα βάζουμε ανάμεσα σε δύο φύλλα διαφανής μεμβράνης και τα χτυπάμε ελαφρά με το ειδικό σφυράκι ώστε να ανοίξουν. Σε ένα μπολ βάζουμε την κεφαλογραβιερα, τη φρυγανιά, την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μια επιφάνεια, τα αλείφουμε με λάδι και απλώνουμε πάνω σε κάθε ένα λίγο από το μείγμα με την πάστα ελιάς.
Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με το σπάγκο. Τα αλείφουμε εξωτερικά με λάδι τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Νέο επίδομα ανεργίας : Νέες αλλαγές – Ποιοι το χάνουν και ποιοι το δικαιούνται
- Γιώργος Τσατραφύλλιας : Σε αυτές τις πόλεις το ύψος του χιονιού θα ξεπεράσει το μισό μέτρο
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια