Υλικά
μελιτζάνες φλάσκες
τυρί φέτα
2 αυγά
πιπέρι
αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
Πλένουμε,καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τις μελιτζάνες μας
τις αλατίζουμε λίγο και τις αφήνουμε στην άκρη
Ετοιμάζουμε το τυράκι μας,το χοντροκόβουμε,βάζουμε 2 αβγουλάκια μέσα,λίγο πιπεράκι και ανακατεύουμε το μείγμα μας
Σε μια πιατελίτσα βάζουμε αλευράκι
Τώρα,στίβουμε ελαφρά τις μελιτζάνες να φύγουν τα υγρά τους,ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι μας και
Αλευρώνουμε την κάθε μελιτζάνα,την τηγανίζουμε από την μια μεριά και όταν την γυρίσουμε βάζουμε επάνω μια κουταλιά από το μείγμα τυριού
Ανασηκώνουμε λίγο το τηγάνι μας και με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο από το καυτό λάδι και ρίχνουμε πάνω στο τυράκι μας για να ψηθεί καλά
με αυτόν τον τρόπο τελειώνουμε τις μελιτζάνες και το τυράκι μας
Πόσες μελιτζάνες και πόσο τυράκι χρειάζεται δεν σας λέω,όσο θέλετε εσείς κάνετε.
Είναι φανταστικός μεζές,αλλά και πεντανόστιμος και ευπαρουσίαστος!!!
Αν δείτε ότι καίγεται το λάδι σας,να το αλλάξετε,να βάλετε άλλο,γιατί θα μαυρίσουν και οι μελιτζάνες σας.
Zoi Athanasiadou
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους