Παπαρδέλες από την Ανδρίτσαινα μοσχαρίσιο παστράμι από τον sary κάτι σαν μπέικον χωρίς λίπος.
Υλικά
1 συσκευασία παπαρδέλες
1 πακέτο μοσχαρίσιο μπέικον
1 κουτάκι μανιτάρια
200 γραμ γκούντα
200 γραμ μοτσαρέλα
2 γάλατα Νουνού σπιτικές γεύσεις
λίγο ελαιόλαδο η’ βούτυρο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό όπως λέει η συσκευασία.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε χοντροκομμένα τα μανιτάρια με το μπέικον σε λίγο λαδάκι η’ βούτυρο.
Όταν μαλακώσουν από το σοτάρισμα ρίχνουμε το ένα εβαπορέ σπιτικές γεύσεις και το αφήνουμε 2-3 λεπτά να πάρει θερμοκρασία προσθέτοντας λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Περιχύνουμε τις παπαρδέλες και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε ένα πυρέξ όλα τα υλικά μαζί.
πασπαλίζουμε τα τυριά από πάνω και περιχύνουμε το δεύτερο εβαπορέ.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει το τυράκι μας.
Καλή επιτυχία.
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Γιαγιά Μαίρη Εν Δράσει
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές