Close

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Παπαρδέλες από την Ανδρίτσαινα μοσχαρίσιο παστράμι από τον sary κάτι σαν μπέικον χωρίς λίπος.

Υλικά

1 συσκευασία παπαρδέλες
1 πακέτο μοσχαρίσιο μπέικον
1 κουτάκι μανιτάρια
200 γραμ γκούντα
200 γραμ μοτσαρέλα
2 γάλατα Νουνού σπιτικές γεύσεις
λίγο ελαιόλαδο η’ βούτυρο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό όπως λέει η συσκευασία.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε χοντροκομμένα τα μανιτάρια με το μπέικον σε λίγο λαδάκι η’ βούτυρο.
Όταν μαλακώσουν από το σοτάρισμα ρίχνουμε το ένα εβαπορέ σπιτικές γεύσεις και το αφήνουμε 2-3 λεπτά να πάρει θερμοκρασία προσθέτοντας λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Περιχύνουμε τις παπαρδέλες και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε ένα πυρέξ όλα τα υλικά μαζί.
πασπαλίζουμε τα τυριά από πάνω και περιχύνουμε το δεύτερο εβαπορέ.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει το τυράκι μας.
Καλή επιτυχία.

Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Γιαγιά Μαίρη Εν Δράσει

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν

Πεντανόστιμες Παπαρδέλες trikolore ογκρατέν