ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 κιλό νερό
1 κουτάκι Σουρωτή -νερό ανθρακικό-.
1 κουταλιά σούπας ξύδι
2 κουτ.σούπας λάδι σπορέλαιο
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει η ζύμη μας μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.μας…θα το καταλάβετε ζυμώνοντας.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ωρίτσα..
ΓΕΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ
τυρί τριμμένο 1 με 2 αυγά λίγο γάλα
ΓΈΜΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Σπανάκι τυρί αυγό
ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΙΤΗ
Πράσο τυρί αυγό πλιγούρι. Λιώνουμε 3 κουταλιές Βιτάμ και λάδι σπορέλαιο για να λαδώσουμε τα φύλλα μας…Και από μια κουταλιά σούπας στη ΓΈΜΙΣΗ…Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ1!!
Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Ετήσιες προβλέψεις 2025
- Παναγιώτης Ψωμιάδης : Επική τούμπα στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα -Τον έψαχνε η Καινούργιου (βίντεο)
- Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών : Μαζέψετε ρούχα και παπούτσια από έξω απόψε το βράδυ
- Αμαλιάδα -Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου : “Πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά – Έχω αποδείξεις”
- Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα