ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 κιλό νερό
1 κουτάκι Σουρωτή -νερό ανθρακικό-.
1 κουταλιά σούπας ξύδι
2 κουτ.σούπας λάδι σπορέλαιο
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει η ζύμη μας μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.μας…θα το καταλάβετε ζυμώνοντας.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ωρίτσα..
ΓΕΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ
τυρί τριμμένο 1 με 2 αυγά λίγο γάλα
ΓΈΜΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Σπανάκι τυρί αυγό
ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΙΤΗ
Πράσο τυρί αυγό πλιγούρι. Λιώνουμε 3 κουταλιές Βιτάμ και λάδι σπορέλαιο για να λαδώσουμε τα φύλλα μας…Και από μια κουταλιά σούπας στη ΓΈΜΙΣΗ…Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ1!!
Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο