Υλικά
1 πακέτο σαβαγιάρ
2 φακέλους κρέμα ζαχαροπλαστικής του ΓΙΩΤΗΣ
1 φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής( την πράσινη )500gr
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Ινδοκάρυδο για από πάνω
Δείτε ακόμα: Xιονούλα -Δροσερό γλυκάκι της στιγμής !!!
Δείτε ακόμα: Γλυκό ταψιού ινδοκάρυδο!
Απλώνουμε στο πυρέξ ή σε ταψάκι 30×40 τα σαβαγιαρ ελαφρώς περασμένα από λίγο γάλα.
Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες και απλώνουμε πάνω από τα σαβαγιάρ.
Την κρύα φυτική κρέμα και το ζαχαρούχο τα χτυπάμε κι αυτά μέχρι να αφρατέψουν και κατόπιν το απλώνουμε πάνω από την κρέμα.
Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Πολύ ελαφρύ και δροσερό σίγουρα θα σας αρέσει..!!!!
Dim Kam-οι χρυσοχέρες-ηδες
Δείτε ακόμα: Κορμός Ταψιου