ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μισό κιλό κιμά,
5 πατάτες βρασμένες ,
1 αυγό,
180 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα,
λίγο γραβιέρα,
λίγο κασέρι,
αλάτι,πιπέρι,τριμμένη φρυγανιά.
Πολτοποιούμαι της πατάτες,με το πιρούνι,ρίχνουμε.λίγο αλάτι,το αυγό,και το αλεύρι και τα.ζυμώνουμε.
ΓΕΜΙΣΗ:
Βάζουμε.λίγο.λάδι με.ένα.κρεμμύδι ξερό σε.κατσαρόλα.τα.αχνίζουμε.ρίχνουμε.και το κιμά.τον σοτάρουμε.
Παίρνουμε.τσέρκι,26 cm τοποθετούμε μέσα λαδόκολλα,βάζουμε στο πάτο στρώση από την ζύμη πατάτας,ρίχνουμε πάνω το κιμά,βάζουμε την γραβιέρα,η κασέρι,και απάνω ξανά ζύμη πατάτας ρίχνουμε λίγο πιπέρι,λίγη φρυγανιά και το ψήνουμε.στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/1/2025 ως 19/01/2025 για όλα τα ζώδια
- Δίκη Πάτρα : Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στην ιατροδικαστή Δημακοπούλου για ψευδή κατάθεση
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο