Υλικά
Για τη ζύμη
375γρ αλεύρι γοχ
1 κγ αλάτι
7γρ ξηρή μαγιά
1 κγ ζάχαρη
2 κσ ελαιόλαδο
225 νερό χλιαρό νερό
Λίγο λάδι
Για τη σάλτσα ντομάτας
Πεπερόνι
Τσένταρ
Μοτσαρέλα
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Κάνουμε μια λακούβα στη μέση και βάζουμε το νερό και το ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Αν κολλάει η ζύμη σας βάζουμε ελάχιστο αλευράκι αλλά όχι πολύ.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη μας την απλώνουμε σε ταψάκι για πίτσα, βάζουμε σάλτσα, τα τυριά και τα πεπερόνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Elena Psillia-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο