Υλικά
Για τη ζύμη
375γρ αλεύρι γοχ
1 κγ αλάτι
7γρ ξηρή μαγιά
1 κγ ζάχαρη
2 κσ ελαιόλαδο
225 νερό χλιαρό νερό
Λίγο λάδι
Για τη σάλτσα ντομάτας
Πεπερόνι
Τσένταρ
Μοτσαρέλα
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Κάνουμε μια λακούβα στη μέση και βάζουμε το νερό και το ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Αν κολλάει η ζύμη σας βάζουμε ελάχιστο αλευράκι αλλά όχι πολύ.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη μας την απλώνουμε σε ταψάκι για πίτσα, βάζουμε σάλτσα, τα τυριά και τα πεπερόνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Elena Psillia-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία