Οι λάτρεις του cheese cake τουλάχιστον θα το λατρέψουν!
Υλικά:
2 κουτιά φυτική σαντιγί σε κονσέρβα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (400 γραμ.)
1 κουτί τυρί κρέμα (200 γραμ.)
1 βανίλια
μισό πακέτο σπασμένα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ ή digestive
1 κούπα σάλτσα φράουλα για το γαρνίρισμα
Αδειάζουμε την σαντιγί στο μίξερ μας, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Κατόπιν προσθέτουμε και το τυρί μας και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ευρύχωρο μπολ με καπάκι, ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τα μπισκότα. Κλείνουμε με το καπάκι και παγώνουμε στην κατάψυξη για 4 τουλάχιστον ώρες. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τη σάλτσα φράουλας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μαρμελάδα θέλουμε.
Άντζελα Κοντού-
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.comΕιδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια