Οι λάτρεις του cheese cake τουλάχιστον θα το λατρέψουν!
Υλικά:
2 κουτιά φυτική σαντιγί σε κονσέρβα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (400 γραμ.)
1 κουτί τυρί κρέμα (200 γραμ.)
1 βανίλια
μισό πακέτο σπασμένα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ ή digestive
1 κούπα σάλτσα φράουλα για το γαρνίρισμα
Αδειάζουμε την σαντιγί στο μίξερ μας, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Κατόπιν προσθέτουμε και το τυρί μας και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ευρύχωρο μπολ με καπάκι, ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τα μπισκότα. Κλείνουμε με το καπάκι και παγώνουμε στην κατάψυξη για 4 τουλάχιστον ώρες. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τη σάλτσα φράουλας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μαρμελάδα θέλουμε.
Άντζελα Κοντού-
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.comΕιδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Κυριάκος απάγει τη Θάλεια απο το ψυχιατρείο και στο άκουσμα του ο Παύλος παθαίνει έμφραγμα
- Ανακυκλώσιμη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή από κούτες και χαρτοπετσέτες
- Κουραμπιέδες της γιαγιάς με λάδι
- Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε πλήθος κόσμου – Τραυματίστηκαν 43 άνθρωποι και 35 έχασαν την ζωή τους
- Μην κλικάρετε ποτέ σε αυτούς τους συνδέσμους στα social media