Υλικά
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1ποτηρι χλιαρό νερό
1 κ σ λάδι
1κ γ αλάτι
1 κύβο μαγιά φρέσκια περίπου 25 γρ
Οδηγίες
Λιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό με την ζάχαρη την αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
Μετά βάζουμε στην λεκανιτσα το αλεύρι και στο κέντρο το λάδι το αλάτι τέλος την μαγιά που έχει φουσκώσει ζυμώνονται καλά κάνουμε το καρβέλι και το βάζουμε στο ταψί το σκεπάζουν καλά για 1 ώρα και μετά στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στούς 180 βαθμούς
Εγώ το γέμισα και με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο μπούκοβο και μετά του έδωσα σχήμα καρβέλι για ποιο ντελικάτο!!!!!
Ευγενία Ράπτη-MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου γεμιστά με μαρμελάδα
- Η Γη της Ελιάς : Το μεγάλο μυστικό του Βαρώτσου και πώς συνδέεται με την εξαφάνιση του Ισίδωρου
- Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 11/11/2024 ως 17/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Άγιος Έρωτας : Ο Βλάσσης βιάζει την Χριστίνα με την συγκατάθεση του Παύλου
- Grand Hotel : Ο δολοφόνος χτυπά ξανά και μπαίνει στο δωμάτιο του Νικόλα για να τον αποτελειώσει