Πεντανόστιμο ρυζόγαλο με κρέμα φράουλα. Ένα εξαιρετικό γλυκό που είναι άκρως πρωτότυπο και φραουλένιο! Αν σας αρέσει το ρυζόγαλο αλλά περισσότερο, σας αρέσει να πειραματίζεστε με την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική, αυτό το ρυζόγαλο είναι ό,τι πρέπει!
Ένα ιδανικό γλυκάκι στο πανέμορφο χρώμα του ροζ με την κρέμα φράουλας να απογειώνει την γεύση του και να το κάνει ακόμη πιο νόστιμο και από το παραδοσιακό! Είναι απλά υπέροχο και μπορείτε να το επιλέξετε ακόμη και για βάφτιση, γάμο, στην επέτειο του γάμου σας ή στου Αγίου Βαλεντίνου!
Δείτε ακόμα Ρυζόγαλο με εβαπορέ με γεύση βανίλιας και κανέλας
Πρέπει να το δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατόν. Τα παιδιά σίγουρα θα το λατρέψουν αλλά κι εσείς δε θα μπορείτε να σταματήσετε μόνο στο ένα! Αποφασίσαμε να μοιραστούμε την συνταγή μαζί σας, διότι την δοκιμάσαμε πρόσφατα και ξετρελαθήκαμε. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:
Εκτέλεση
Αρχικά ξεπλένουμε το ρύζι καλά με το νερό και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει για περίπου 10 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά. Αμέσως μετά, βάζουμε στην ίδια κατσαρόλα το γάλα, το νερό, την ζάχαρη και το φακελάκι με την κρέμα στιγμής. Ανακατεύουμε συνέχεια για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε το γλυκό μας σε 6-7 μπολάκια. Όταν κρυώσει ελαφρώς πασπαλίζουμε με κανέλα ή ό,τι άλλο μας αρέσει. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο.
Tips
Για να βράσει το ρύζι βάζουμε 3 κούπες νερό.
Την συνταγή την βρήκαμε από την αγαπημένη μας σελίδα Οι Συνταγές της Κυριακής
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές