Υλικά
2 κομμάτια σολομό
1/2 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
Το πράσινο μέρος από ένα φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
Δείτε ακόμα: Φιλέτο σολομού στη λαδόκολλα με τυράκι,ντομάτα και κρεμμύδια
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό, το λάδι, το χυμό λεμονιού, το σολομό και τον βράζουμε για 10 λεπτά γυρίζοντας και από τις 2 πλευρές . Κατόπιν τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα μικρό ταψί, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με τυρί Φιλαδέλφεια, πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά, με το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμύδι και ρίχνουμε γύρω από το ψάρι το ζουμί στο οποίο το βράσαμε νωρίτερα. Το τοποθετούμε στο φούρνο σε δυνατό γκριλ για 5 λεπτά και το πιάτο μας είναι έτοιμο.
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμο ψαρακι με λαχανικα στο φουρνο
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει