Με αυτό το κουρκούτι μπορούμε να φτιάξουμε οτι μας αρέσει πχ λαχανικά και άλλα είδη ψαρικών !!
1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
αλάτι πιπέρι
Ξεπαγώνουμε την πέρκα.
Την κόβουμε με το μαχαίρι σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και διαλύουμε την μαγιά καλά .
Προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι προσθέτουμε και αλεύρι ,τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
Προσθέτουμε και τα κομματάκια της πέρκας και ανακατεύουμε καλά .
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές καλά .Γίνετε πεντανόστιμο !!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα