Συνταγή για πικάντικο μεζέ με φέτα, τριμμένο κασέρι, καυτερή πιπεριά και μυρωδικά για την παγωμένη μπύρα, το κρασί, το ούζο ή το τσίπουρο. Ψητή φέτα μπουγιουρντί καλύτερη και από των μεζεδοπωλείων με απλά και οικονομικά υλικά
από τη φίλη μας Στεφοπουλου Μενια.
Μπουγιουρντί με γραβιέρα
Όταν πηγαίνουμε σε μεζεδοπωλεία ή ταβέρνες η φέτα ψητή ή το μπουγιουρντί δεν λείπει από το τραπέζι μας. Θα εκπλαγείται όταν ανακαλύψετε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι το μπουγιουρντί και πως ο καθένας μπορεί να το φτιάξει σπίτι του, καλύτερο και από το αγοραστό. Σας έχουμε την καλύτερη συνταγή για πικάντικη φέτα.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τον πικάντικο μεζέ με φέτα, κασέρι και καυτερή πιπεριά:
Εκτέλεση για τον πικάντικο μεζέ με φέτα, κασέρι και καυτερή πιπεριά
Καλοκαιρινό μπουγιουρντί
Παίρνουμε ένα πήλινο σκεύος και προσθέτουμε στον πάτο του τη φέτα σε χοντρές φέτες. Από πάνω βάζουμε τη ντομάτα κομμένες σε λεπτές φέτες, το ελαιόλαδο, τη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη και το τριμμένο κασέρι.
Βάζουμε από πάνω την κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το κασέρι και να ροδίσει.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr