Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον..Είναι να σας τρέχουν τα σάλιαααα!!
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε
Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάζουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αφήνουμε για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε τη γέμιση
Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν
Συνταγή:
Παναγιώτα Κυριακου
Καλή επιτυχία
Με ένα κλικ εδώ δείτε τις καλύτερες συνταγές μας
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές