Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον..Είναι να σας τρέχουν τα σάλιαααα!!
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε
Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάζουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αφήνουμε για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε τη γέμιση
Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν
Συνταγή:
Παναγιώτα Κυριακου
Καλή επιτυχία
Με ένα κλικ εδώ δείτε τις καλύτερες συνταγές μας
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Υποψιάζεται τη Μαργαρίτα για την απαγωγή του Ισίδωρου
- Μηνιαίες προβλέψεις : Ποια ζώδια θα έχουν ριζικές αλλαγές στις σχέσεις τους τον Νοέμβριο 2024
- Πώς θα επηρεάσει την Ελλάδα ο τεράστιος εμποδιστής αντικυκλώνας
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη έρχεται αντιμέτωπη με μία εφιαλτική πραγματικότητα
- Χριστουγεννιάτικες καριόκες με ζαχαρούχο