Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον..Είναι να σας τρέχουν τα σάλιαααα!!
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε
Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάζουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αφήνουμε για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε τη γέμιση
Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν
Συνταγή:
Παναγιώτα Κυριακου
Καλή επιτυχία
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές