Για τη ζύμη
Δυο κούπες αλεύρι γοχ
Ένα σφηνάκι λάδι
Μια κγ κοφτή αλάτι
Λίγο ούζο
Λίγο νερό
Δυο πιπεριές κόκκινες ,δυο κίτρινες,μια πορτοκαλί
Δυο κρεμμύδια
Τρεις φέτες μπέικον
Μισή κούπα φέτα
Μια κούπα ρεγκάτο
Μαραίνω με ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κρεμμύδι, τα οποία έχω κόψει σε στενόμακρα κομμάτια και έχω αλατοπιπερώσει
Μόλις μαλακώσουν καλά,τα βγάζω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν σε σουρωτό,να φύγει το περιττό λάδι
Λαδώνω το ταψάκι, απλώνω το ένα φύλλο, και βάζω τις πιπεριές τα κρεμμύδια,το ψιλοκομμένο μπέικον, τα τυριά.
Βάζω το δεύτερο φύλλο από πάνω,το λαδώνω καλά, ρίχνω λίγο νεράκι και σουσάμι και ψήνω στους 220 ,αντιστάσεις για περίπου τρία τέταρτα.
Έγινε όνειρο!!!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο facebook: F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια