Για τη ζύμη
Δυο κούπες αλεύρι γοχ
Ένα σφηνάκι λάδι
Μια κγ κοφτή αλάτι
Λίγο ούζο
Λίγο νερό
Δυο πιπεριές κόκκινες ,δυο κίτρινες,μια πορτοκαλί
Δυο κρεμμύδια
Τρεις φέτες μπέικον
Μισή κούπα φέτα
Μια κούπα ρεγκάτο
Μαραίνω με ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κρεμμύδι, τα οποία έχω κόψει σε στενόμακρα κομμάτια και έχω αλατοπιπερώσει
Μόλις μαλακώσουν καλά,τα βγάζω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν σε σουρωτό,να φύγει το περιττό λάδι
Λαδώνω το ταψάκι, απλώνω το ένα φύλλο, και βάζω τις πιπεριές τα κρεμμύδια,το ψιλοκομμένο μπέικον, τα τυριά.
Βάζω το δεύτερο φύλλο από πάνω,το λαδώνω καλά, ρίχνω λίγο νεράκι και σουσάμι και ψήνω στους 220 ,αντιστάσεις για περίπου τρία τέταρτα.
Έγινε όνειρο!!!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο facebook: F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα