ΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ
ΥΛΙΚΑ
3 φύλλα περεκ
200γρ κατσικίσιο τυρί
Δείτε ακόμα: Ποντιακά πιτάκια σάτσ’ περέκ, με κιμά ή τυρί
ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ
1αβγό
Μισή κούπα γάλα
Μισή κούπα νερό
1/3 λάδι
Δείτε ακόμα: ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ Όνειρο..!!???
Πρώτα βρέχω καλα ενα ενα τα φύλλα και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με πετσέτα.Αφού μαλακώσουν,στρώνω το πρώτο σε λαδωμένο ταψάκι 30εκ,τρίβω το μισό τυράκι,απλώνω το δεύτερο φύλλο και τρίβω το άλλο μισό τυράκι,τέλος σκεπάζω με το τρίτο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα βαθιά.Περιχύνουμε με το υγρό μείγμα μας και αφήνουμε ένα πεντάλεπτο να πιεί τα υγρά του.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην χαμηλή σχάρα για ενα 35λεπτο/40λεπτο.
Καλη απόλαυση!!!
Η συνταγή είναι από τη φίλη Natasa Nour Gompou
Ειδήσεις σήμερα
- Στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις 12χρονος : Τον πήρε σβάρνα αυτοκίνητο με το πατίνι του
- Η Γη της Ελιάς : Ποιανού είναι το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Αφροδίτη;
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 01/12/2024
- Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου χωρίς ζάχαρη