ΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ
ΥΛΙΚΑ
3 φύλλα περεκ
200γρ κατσικίσιο τυρί
Δείτε ακόμα: Ποντιακά πιτάκια σάτσ’ περέκ, με κιμά ή τυρί
ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ
1αβγό
Μισή κούπα γάλα
Μισή κούπα νερό
1/3 λάδι
Δείτε ακόμα: ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ Όνειρο..!!???
Πρώτα βρέχω καλα ενα ενα τα φύλλα και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με πετσέτα.Αφού μαλακώσουν,στρώνω το πρώτο σε λαδωμένο ταψάκι 30εκ,τρίβω το μισό τυράκι,απλώνω το δεύτερο φύλλο και τρίβω το άλλο μισό τυράκι,τέλος σκεπάζω με το τρίτο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα βαθιά.Περιχύνουμε με το υγρό μείγμα μας και αφήνουμε ένα πεντάλεπτο να πιεί τα υγρά του.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην χαμηλή σχάρα για ενα 35λεπτο/40λεπτο.
Καλη απόλαυση!!!
Η συνταγή είναι από τη φίλη Natasa Nour Gompou
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο