Πίτα ρολό με φύλλο κρούστας, γεμιστό με κιμά και λαχανικά. Μία πεντανόστιμη κιμαδόπιτα σε ρολό, που μπορείτε να φτιάχνετε για το οικογενειακό αλλά και γιορτινό τραπέζι σας! Είναι μία πολύ καλή επιλογή για συνοδευτικό, με εντυπωσιακό σχήμα και αξεπέραστη γεύση.
Εκτέλεση για πίτα ρολό:
Σοτάρουμε τον κιμά και τον αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σβήνουμε την φωτιά. Βάζουμε την λαδόκολλα στο ταψί και λαδώνουμε δυο φύλλα κρούστας στην αρχή. Ρίχνουμε λίγη γέμιση και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα κρούστας.
Δείτε ακόμα Αφράτη στριφτή τυρόπιτα με φύλλο κρούστας και καλαμποκάλευρο βήμα, βήμα
Τα φύλλα κρούστας τα βάζουμε δυο – δυο και την γέμιση την προσθέτουμε αφού έχει κρυώσει πρώτα. Τυλίγουμε σε ρόλο τα φύλλα κρούστας και λαδώνουμε τα ρολά μας. Αν θέλουμε τα ραντίζουμε με λίγο σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Panagiota Kiriakou στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr