Close
Πιτάκια με φέτα και ελιά

Υλικά

– 1 φύλλο σφολιάτας ή έτοιμα πιτάκια ζύμης κουρού
– 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
– 10 ελιές πράσινες (όχι πολύ αλμυρές), καθαρισμένες από κουκούτσια και ψιλοκομμένες
– 1 αυγό χτυπημένο ελαφρώς
– Μαυροσούσαμο για πασπάλισμα
Εκτέλεση

Στο multi χτυπάμε τη φέτα με τα κομματάκια ελιάς έως ότου έχουμε μια πάστα. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε μικρά τετράγωνα ισομεγέθη και γεμίζουμε το κάθε πιτάκι με το μίγμα. Κλείνουμε καλά πατώντας τις άκρες με τα δάχτυλά μας. Με πινέλο περνάμε με το αυγό την επιφάνεια από κάθε πιτάκι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.lovecook.gr