Κόβουμε μικρά ντοματίνια η κανονική ντομάτα και ψήνουμε για 2 με 2 1/2 ώρες στους 120-150 βαθμούς μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Δείτε ακόμα: Αλμυρά κεκάκια με τυριά, ελιές και λιαστές ντομάτες
Της αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και ετοιμάζουμε βαζάκια με λάδι,σκόρδο,πιπέρι κόκκους και βασιλικό ή ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Muffins με κιμά κοτόπουλο και βρώμη
Υπέροχες λιαστές ντομάτες για τις χειμωνιάτικες σαλάτες η φαγητά!!!
Συνταγή από Athena Kousta-ΟΙ χρυσοχερες-ηδες