Κόβουμε μικρά ντοματίνια η κανονική ντομάτα και ψήνουμε για 2 με 2 1/2 ώρες στους 120-150 βαθμούς μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Δείτε ακόμα: Αλμυρά κεκάκια με τυριά, ελιές και λιαστές ντομάτες
Της αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και ετοιμάζουμε βαζάκια με λάδι,σκόρδο,πιπέρι κόκκους και βασιλικό ή ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Muffins με κιμά κοτόπουλο και βρώμη
Υπέροχες λιαστές ντομάτες για τις χειμωνιάτικες σαλάτες η φαγητά!!!
Συνταγή από Athena Kousta-ΟΙ χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο