Κόβουμε μικρά ντοματίνια η κανονική ντομάτα και ψήνουμε για 2 με 2 1/2 ώρες στους 120-150 βαθμούς μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Δείτε ακόμα: Αλμυρά κεκάκια με τυριά, ελιές και λιαστές ντομάτες
Της αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και ετοιμάζουμε βαζάκια με λάδι,σκόρδο,πιπέρι κόκκους και βασιλικό ή ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Muffins με κιμά κοτόπουλο και βρώμη
Υπέροχες λιαστές ντομάτες για τις χειμωνιάτικες σαλάτες η φαγητά!!!
Συνταγή από Athena Kousta-ΟΙ χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Κλεάνθης δένει τη Χριστίνα και την χτυπά ανελέητα για να ομολογήσει
- Η Μαίρη Συνατσάκη παντρεύτηκε με τον Νίκο Μουτσινά
- Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών : Μαζέψετε ρούχα και παπούτσια από έξω απόψε το βράδυ
- Κλειστά τα σχολεία στις 20 Νοεμβρίου : Γιατί δεν θα γίνει μάθημα
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω προσπαθεί να ψαρέψει τη Βασιλική και εκείνη της λέει ψέματα