Close

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη: Χρήσιμα μυστικά κουζίνας που θα σας ενθουσιασουν!

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

Δείτε ακόμη: Ακουμπάει μια μπανάνα στη σχάρα φαγητου γιατί;Τρελό κόλπο

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Καλή επιτυχία !

Πηγή: tospitakimou.gr