Πρασόπιτα με φύλλο κρούστας, φέτα και σπανάκι. Εύκολη και γρήγορη συνταγή για πρασοτυρόπιτα με σπανάκι και φύλλο κρούστας, ιδανική για κολατσιό αλλά και για το οικογενειακό ή επίσημο τραπέζι! Ιδιαίτερα νόστιμη και χορταστική, θα γίνει ανάρπαστη!
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το πράσο μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι να τσιγαριστούν με λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το σπανάκι
Το ανακατεύουμε και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να μαραθεί και εξατμιστούν τα υγρά του. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου προσθέτουμε το αυγό, την φέτα, τον άνηθο, την φρυγανιά και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα ωραίο μείγμα.
Λαδώνουμε τα μισά φύλλα και τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Ρίχνουμε το μείγμα το απλώνουμε και σκεπάζουμε με τα άλλα μισά.
Χαράζουμε και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι
Την ψηνουμε στους 180c στις αντιστάσεις ,μέχρι να ροδίσει
Η Συνταγή είναι από κ. Ελενα Μακαρη
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει