Υλικά παντεσπάνι
130 γραμμάρια αλεύρι,
130 γραμμάρια ζάχαρη,
30 γραμμάρια κακάο,
4 αυγά,
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν!
Ρίχνουμε σε.δόσεις το κακάο με το αλεύρι και ανακατεύουμε με.σπάτουλα απαλά!
Αδειάζουμε σε.βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε.για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς!!
Σιρόπι
150 γραμμάρια.ζάχαρη,
150 γραμμάρια νερό:
Το βράζουμε.2 λεπτά!
Κρέμα φράουλα έτοιμη Γιώτης
Γκαρνί 2 σακουλάκια
Τα χτυπάμε.
Φράουλες λίγο μεγάλες
Συναρμολόγηση
:Κόβουμε το παντεσπάνι στα δυο και τοποθετούμε το σιρόπι,βάζουμε στο πρώτο πάτο την χτυπημένη φράουλα και το κλείνουμε με.το άλλο πάτο παντεσπανιού!
Γύρω και πάνω βάζουμε σαντιγί!
Στα πλαγιά ψιλοκομμένη κουβερτούρα με.λίγο ψιλοκομμένο ξηρό καρπό και τέλος.κόβουμε της.φράουλες.και της.ανάποδο γυρίσουμε βάζοντας τες μέσα σαντιγί,από πάνω πάλι την γωνία.φράουλα και.λίγο σαντιγί!
Με οδοντογλυφίδα σχηματίζομαι το πρόσωπο βουτώντας την σε σοκολάτα λιωμένη!!
Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια