Συνταγή για Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος και μπέικον . Μια λαχταριστή συνταγή με ραβιόλια με μπέικον, κρέμα γάλακτος, βούτυρο και μερικά ακόμη απλά υλικά.
Τα ραβιόλι είναι πεντανόστιμα γεμιστά ζυμαρικά που έχουν μεγάλη πέραση κυρίως στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ξεκινήσαμε να τα βάζουμε στην κουζίνα μας τα τελευταία χρόνια και τα έχουμε λατρέψει. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μία λαχταριστή συνταγή για ραβιόλι.
Θα φτιάξουμε ραβιόλι με κρέμα γάλακτος, βούτυρο, σκόρδο, κρεμμύδι και μπέικον και θα ξετρελάνουμε μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό όσων αφορά τα ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος, αυτή η συνταγή θα σας ξετρελάνει.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα ραβιόλι με κρέμα γάλακτος:
Εκτέλεση για τα ραβιόλι
Σε µια βαθιά κατσαρόλα µε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ραβιόλι για περίπου 5 λεπτά, ή µέχρι να γίνουν «αλ ντέντε». Στην αρχή αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε στο βούτυρο το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ραβιόλι.
Δείτε ακόμα Pelmeni με λευκή σάλτσα
Στην συνέχεια προσθέτουμε το μπέικον ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Tips για τα Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος
Μπορούμε να βάλουμε τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Andro Niki Sketo
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Μενού Χριστουγέννων 2024: Δείτε τις καλύτερες συνταγές για το Γιορτινό τραπέζι
- Aνακαλείται μαρμελάδα – Εντοπίστηκαν κομμάτια πλαστικού
- Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά από τροχαίο στη Ρόδο
- Αντρέας Γεωργίου : Η απάντηση του στο βίντεο που τον συκοφαντεί
- Αλλεργία στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο: Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε