Υλικά
20 φέτες ζαμπόν μακρόστενες
150 γρ. διάφορα λαχανικά βρασμένα
3 φλιτζάνια τσαγιού μπεσαμέλ
1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ, στιγμής ή χειροποίητη, βράζουμε τα λαχανικά και τα ενώνουμε όλα μαζί. Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν και τις γεμίζουμε, από μία κουταλιά σούπας την καθεμία με το μείγμα. Τυλίγουμε σε ρολά και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο. Περιχύνουμε όλα τα κομμάτια με τη κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να σφίξει η κρέμα γάλακτος, για 20 λεπτά περίπου.
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια