Υλικά
4 ρολάκια
4 μεγάλα σνίτσελ
1/2 σκαφάκι Φιλαδέλφεια
6 φέτες καπνιστό ζαμπόν
4 ντοματίνια (ή 4 φέτες ντομάτας κομμένες λεπτές και στη μέση_
8 φέτες τυρί ημίσκληρο
Αλάτι και πιπέρι
Ρίγανη και σκόνη σκόρδου
Ελαιόλαδο
Λαδόκολλα και οδοντογλυφίδες
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμη συνταγή με χοιρινό κρέας για το γιορτινό τραπέζι
Εκτέλεση
Απλώνουμε τα σνίτσελ και αλατοπιπερώνουμε.
Στρώνουμε στο καθένα 1 & 1/2 φέτα ζαμπόν, 2 φέτες τυρί, αλείφουμε με το Φιλαδέλφεια και τοποθετούμε ένα ντοματίνι ή 2 μισές φέτες ντομάτας.
Δείτε ακόμα: Χοιρινό Ρολό στη Γάστρα, γεμιστό για το γιορτινό τραπέζι
Τυλίγουμε κατά μήκος σε ρολό και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τοποθετούμε το κάθε ρολάκι σε λαδόκολλα, αλατοπιπερώνουμε και πάλι, ρίχνουμε ρίγανη και σκόνη σκόρδου και λίγο ελαιόλαδο.
Τυλίγουμε σφιχτά το χαρτί και βάζουμε τα 4 πακετάκια σε ένα πυρέξ.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς αέρα για 1 &1/2 ώρα περίπου.
Στη συνέχεια, τα ξετυλίγουμε και τα αφήνουμε μαζί με το ζουμάκι της λαδόκολλας μέσα στο πυρέξ, να ψηθούν στις αντιστάσεις άλλη 1/2 ώρα, καλυμμένα με αλουμινόχαρτο.
Σερβίρουμε με μουσταρδομαγιονέζα με κάπαρη, πάπρικα και σαλάτα.
Πηγή: cookpadΕιδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους