Ένα υπέροχο γλυκισμα που σίγουρα θα το αγαπήσετε και για την υπέροχη γεύση! Σοκολατένια ρολάκια σαν πάστες με κρέμα, σαντιγί και ινδοκάρυδο εύκολα και γρήγορα χωρίς ψήσιμο. Ιδανικά για κέρασμα ή και σαν επιδόρπιο! Δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα και δοκιμάστε τα.
- ινδοκαρυδο 140 γρ
- βουτυρο για το ταψί
Για την βάση
- γάλα 1 λίτρο
- αλευρι 150 γρ
- ζαχαρη 200 γρ
- κακαο 3 κτσ σε σκόνη
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κτσ
- βουτυρο 1 κτσ
Για την κρέμα
- κρεμα γαλακτος 200 γρ 35% λιπαρά
- ζαχαρη 80 γρ
Για την σαντιγί
Ingredients
-For the base
-140 gr coconut powder
-Butter
-for the cream
-1 litre milk
-150 gr flour
-200 gr sugar
-3 tbsp cocoa powder
-1 tbsp vanilla exract
-1 tbsp butter
-For whipped cream
-200 gr whipping cream 35%fat
-80 gr sugar
*Ταψί-springform(35×46)
Εκτέλεση
Η βάση
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και από πάνω βάζουμε 140γρ καρύδα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε την κρέμα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά της κρέμας εκτός από το βούτυρο που το βάζουμε στο τέλος και βράζουμε και ανακατεύουμε ώσπου να δέσει μόλις δέσει ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Την απλώνουμε πάνω από την βάση μας στο ταψί όπως είναι ζεστή, απλώνουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες .
Σαντιγί
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και απλώνουμε πάνω στην σοκολατένια κρέμα, Κόβουμε σε λωρίδες και τυλίγουμε. Καλή επιτυχία!!!