Λαχταριστό ρολό κιμά σε φόρμα, γεμιστό με διάφορα τυριά, μπέικον, ελιές και μανιτάρια. Μία πεντανόστιμη και εντυπωσιακή συνταγή για γεμιστό ρολό κιμά που λιώνουν τα τυριά και σε συνδιασμό με τα μανιτάρια και το μπέικον, δημιουργούν ένα αξεπέραστο πιάτο! Δοκιμάστε το σε γιορτές για μπουφέ ή στο επόμενο κυριακάτικο τραπέζι σας! Στη γέμιση μπορείτε να βάλετε φυσικά τα υλικά της αρεσκείας σας!
Εκτέλεση
Στο κιμά έβαλα αυγά, τριμμένο μπρόκολο, κύμινο, μαύρο πιπέρι, αλάτι, τριμμένο κασέρι, μαϊντανό, ρίγανη, δυόσμο. ( Εσείς μπορείτε να το ζυμώσετε όπως θέλετε). Ζυμώνω και κάνω το σχήμα μέσα σε μικρή φόρμα για ψωμί . Στη πρώτη σειρά βάζω κασέρι, μετά κρέμα τυρί ,μετά πράσινες ελιές, μετά κασέρι , μετά 3 τρίγωνα τυράκια, μετά 2 μακρόστενες φέτες μπέικον,( τον οποίο ξέχασα να βγάλω φωτογραφία), μετά κασέρι, μετά μανιτάρια ,ξανά κασέρι και στο τέλος κλείνω με μία χούφτα κιμά που έχω βάλει στην άκρη από τη ζύμη.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να ψηθεί . Μετά από 1 ,30 ώρα το έβγαλα από φούρνο και από τη φόρμα και το έβαλα σε άλλο ταψάκι ανάποδα για να μπορεί να ψηθεί και λίγο από κάτω. Να σημειώσω μόνο ότι στο κιμά δεν έχει κρεμμύδι και ψωμί. Εσείς μπορείτε να βάλετε κανονικά.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Αννα Κασσανδρεια