Ένα υπέροχο γλυκό που δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανεις!!! Αξιζει να το δοκιμάσετε!
Συνταγή:
Χτυπάμε 6 ασπράδια με λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε μισή κούπα ζάχαρη και χτυπάμε να γίνει σφιχτή μαρέγκα είναι έτοιμη όταν αναποδογυρίζουμε το μπολ να στέκεται.
Χτυπάμε 6 κρόκους,2 βανίλιες,μισή κούπα ζάχαρη,μισή κούπα γάλα,μισή κούπα σπορέλαιο.
Ενσωματώνουμε μαρέγκα,κρόκους πάρα πολύ απαλά με μαρίζ.
Τέλος ρίχνουμε κοσκινισμένο περίπου 1,μισό ποτήρι αλεύρι φαρίνα απ,2 κουταλιές κακάο και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά δεν θέλουμε να βγει ο αέρας.
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμο και πολύ δημοφιλές Ελβετικό ρολό σοκολάτας
Δείτε ακόμα: Ρολό σοκολάτας❣❣❣
Τοποθετούμε το μείγμα στην λαδόκολλα.στο ταψί μας και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο για 5 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο.
Οταν το βγάλουμε το αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα και το ρολάρουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Κρέμα:
Χτυπάμε 1 μόρφατ μεταλλικό κουτί με 1 ζαχαρούχο γάλα να στέκεται.
Δείτε ακόμα: Αλμυρό ρολό κοτόπουλο για μπουφε
Συναρμολόγηση:
Ανοίγουνε το κρύο παντεσπάνι τοποθετούμε την κρύα κρέμα ρίχνουμε τριμμένη σοκολάτα το ρολαρουμε και τοποθετούμε πάνω και γύρω σαντιγί.
Διακόσμηση φυσικά δική μας!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται ρίγανη – Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δηλητηρίαση
- Άγιος Έρωτας : Δεν θα γίνει κάτι μεταξύ μας ούτε σήμερα ούτε αύριο – Η Χλόη αφήνει σύξυλο τον Πέτρο
- Πουτίγκα πρωτεΐνης χωρίς ζάχαρη του Άκη Πετρετζίκη
- 43 χρόνια χωρίς τον Παντελή Ζερβό- Η οικογενειακή τραγωδία που είχε φυλάξει ως επτασφράγιστο μυστικό ακόμα και από τη γυναίκα του
- Πρότυπα Σχολεία – Oι αλλαγές : Πώς θα γίνεται η εισαγωγή μαθητών