Σαλάχι σαγανάκι. Συνταγη για Σαλάχι σαγανάκι με μουστάρδα, χυμό λεμονιού και μπαχαρικά.
Τώρα που έφτασε το Καλοκαίρι πολύ συχνά κανονίζουμε με φίλους να πιούμε ένα ουζάκι ή ένα τσιπουράκι και να τα συνοδεύσουμε με νόστιμα μεζεδάκια και καλή διάθεση. Αν σας έχουν λείψει τα θαλασσινά και τα ψάρια, τότε μπορείτε να φτιάξετε αυτό το πεντανόστιμο σαγανάκι σαλάχι.
Είναι μία πολύ εύκολη συνταγή που σας παίρνει περίπου 20 λεπτά για να την φτιάξετε. Τρυφερά φιλέτα από σαλάχι με μουστάρδα, νερό, ελαιόλαδο, μυρωδικά, σκόρδο και μερικά ακόμη απλά υλικά. Είναι υπέροχο, μπορείτε να το απολαύσετε σαν μεζεδάκι ή να εμπλουτίσετε τον μπουφέ σας και θα σας ξετρελάνει.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το σαλάχι σαγανάκι:
Εκτέλεση για το σαλάχι σαγανάκι
Αρχικά βάζουμε το νερό σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα φιλέτα σαλάχι μαζί με το αλάτι και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 με 15 λεπτά. Μόλις πιει τα υγρά του και μείνει μόνο με το λάδι του, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον άνηθο ψιλοκομμένο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Δείτε ακόμα Μαριναρισμένη τσιπούρα στο φούρνο
Κουνάμε το τηγάνι και σβήνουμε το φαγητό με τον χυμό λεμονιού. Διαλύουμε την μουστάρδα σε λίγο νερό και προσθέτουμε το μείγμα της μουστάρδας στο τηγάνι. Έπειτα προσθέτουμε την ρίγανη και είναι έτοιμο.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους