Υλικά
2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
½ κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κτυπάμε στο μούλτι τα λαχανικά με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ξύδι, τη πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Γαρνίρουμε πράσινες σαλάτες και ψητά λαχανικά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια