ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
- Κεικ
- Μερέντα
- Κουβερτούρα
Δείτε ακόμα: Κεικ,ταρτα τσιζκέικ, μαρμελάδα… όλα με μανταρίνι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε το κεικ στο μούλτι και την ανακατεύουμε με μερέντα. Βάζουμε περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μερέντα ανά 2 μέτρια κομμάτιακεικ. Εγώ το υπολόγισα με το μάτι προσθέτοντας μερέντα μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορώ να το πλάσω χωρίς να τρίβεται και χωρίς να κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε δίσκο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Τις βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα ή στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετούμε τα τρουφάκια πάλι σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η κουβερτούρα. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Τετραήμερο Εθνικό πένθος: Τι σημαίνει και πότε κηρύσσεται – Τι θα γίνει με τα σχολεία και Δημόσιες Υπηρεσίες
- Ανακαλούνται πασίγνωστα πατατάκια
- Παραμονή Θεοφανίων: Σήμερα τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι ουρανοί – Κάνε ευχή σου την ώρα που όλα ακούγονται
- Η Γη της Ελιάς : Ο Ισίδωρος γυρνά για να προστατέψει τη μικρή Αγγελική
- Οι Διαπλεκόμενοι -Δάφνη Κοιμήσου : Η Επική εκπομπή που σατίριζε τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη