ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
- Κεικ
- Μερέντα
- Κουβερτούρα
Δείτε ακόμα: Κεικ,ταρτα τσιζκέικ, μαρμελάδα… όλα με μανταρίνι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε το κεικ στο μούλτι και την ανακατεύουμε με μερέντα. Βάζουμε περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μερέντα ανά 2 μέτρια κομμάτιακεικ. Εγώ το υπολόγισα με το μάτι προσθέτοντας μερέντα μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορώ να το πλάσω χωρίς να τρίβεται και χωρίς να κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε δίσκο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Τις βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα ή στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετούμε τα τρουφάκια πάλι σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η κουβερτούρα. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία