Συνταγή για vegan τηγανιά με μανιτάρια και σκόρδο για τις ημέρες νηστείας, αν είμαστε vegan ή χορτοφάγοι και φυσικά για την αποτοξίνωση από το κρέας. Είναι νόστιμη και εύκολη και είναι ιδανική για τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου.
Από τη φίλη μας Μένια Στεφοπούλου.
Νηστίσιμα κοκκινιστά μανιτάρια
Η νηστεία του Δεκαπενταύγουστου πλησιάζει οπότε σιγά σιγά θα πρέπει να ανακαλύπτουμε νέες συνταγές, νηστίσιμες, εύκολες και νόστιμες. Μία τέτοια συνταγή είναι και αυτή η ζουμερή τηγανιά με σκορδάτα μανιτάρια που σίγουρα θα σας ξετρελάνει και θα την φτιάχνετε όλο τον χρόνο.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη σκορδάτη τηγανιά με μανιτάρια:
Εκτέλεση για τη σκορδάτη τηγανιά με μανιτάρια
Μοσχάρι λεμονάτο με μανιτάρια
Αρχικά κόβουμε τα μανιτάρια στα 6. Τους βάζουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Τα σοτάρουμε όλα μαζί στο τηγάνι καλά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και μουστάρδα. Επίσης προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το νερό και βράζουμε μέχρι να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr