Αντί για κινόα, αν θέλουμε χρησιμοποιούμε νιφάδες κινόας. Όπως και να έχει αυτά τα σνίτσελ είναι πολύ υγιεινά και φυσικά πεντανόστιμα.
Υλικά
750γρ. σνιτσελάκια χοιρινά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
2 αβγά
1 φλιτζάνι κινόα
2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
χυμό από ένα λεμόνι
2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
λίγο αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Διαδικασία
Βάζετε σε ένα πιάτο το αλεύρι.
Χτυπάτε σε ένα πιάτο τα αβγά.
Ανακατεύετε σε ένα βαθύ πιάτο την κινόα (την οποία έχετε βάλει σε ένα σουρωτήρι και την έχετε ξεβγάλει πολλές φορές), τα σκόρδα, το λεμόνι, τη ρίγανη και το αλάτι.
Περνάτε τα σνιτσελάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αβγά και στο τέλος από το μίγμα της κινόα.
Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν.