Ενα ανατολιτικο γλυκακι που θα σας ξετρελανει!
Υλικα
250 γρ καταιφι
1 κουβερτουρα υγειας
2 κουβερτουρες γαλακτος
2 φλυτζανια αμυγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοιγω μετα χερια μου το καταιφι καλα!
Το τοποθετω σ ενα τηγανι και το καβουρτιζω!
Σε μπεν μαρι λιωνω τις κουβερτουρες και τελος καβουρτιζω τα φουντουκια!
ΒΑζω στο μπλεντερ τα καβουρτισμενα φουντουκια και τα ψιλοκοβω ουτε πολυ χοντρα αλλα ουτε και πολυ ψιλα!
Σε ενα μεγαλο ταπερ τοποθετω το καταιφι και το ανακατευω με την κουβερτουρα και τα ψιλοκομμενα φουντουκια!
Παιρνω ενα μικρο φλυτζανακι του καφε και βαζω μια κουταλια της σουπας απο το μειγμα και ενα φουντουκι!
Μπορουμε να βαλουμε μεσα ο,τι θελουμα ακομη και ολοκληρο κερασι γλυκο η ινδοκαριδο με κρεμα γαλακτος και το κανουμε μπαλακι βαζοντας εκει το φουντουκι!
Ο,τι λαχταραει η ψυχη σας!
Με ενα μικρο κουταλακι το παταω και μετα το αναποδογυριζω στην πιατελα!
Καθε φορα που γεμιζουμε το φλυτζανακι το πλενουμε γιατι κολλαει και το μειγμα μας δεν βγαινει ομοιομορφο!
Στολιζουμε οπως μας αρεσει και τα βαζουμε στο ψυγειο για να σφιξουν!
Ενα γλυκακι εντυπωσιακο ,πεντανοστιμο ,ευκολο και ανεξοδο!