Σοκολατάκια μπισκότου με αμύγδαλα!
Υλικά:
2 σοκολάτες κουβερτούρα των 125 γρ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κρέμα γάλακτος 200 ml
2-3 κουταλιές τής σούπας αμύγδαλο τριμμένο η φουντούκι
Τρόπος παρασκευής:
Σε ενα κατσαρολάκι λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος.Μόλις γίνει λεία η σοκολάτα προσθέτουμε τα μπισκότα αφού τα έχουμε θρυματισει πρώτα σε ένα multi Θα ρίξουμε πρώτα την μία συσκευασία μπισκότα)στην συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα θρυματισμενα και ανακατεύουμε.Θα δούμε στο ανακάτεμα αν χρειαστεί και τα υπόλοιπα μπισκότα.Πλάθουμε σε μπαλιτσες και τα περνάμε από θρυματισμενα μπισκότα η ξηρούς καρπούς.Τα αφήνουμε για 2-3 ώρες ψυγείο και μετά σερβίρουμε!
Καλή σάς επιτυχία!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους