ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
300 γραμμάρια μπισκότα OREO
1/2 κούπα βούτυρο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 συσκευασία κουβερτούρα γάλακτος (170 γραμμάρια)
150 ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Τοποθετούμε σε ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος και τα πιέζουμε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.
Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Φτιάχνουμε την κρέμα λιώνοντας την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύοντας την καλά με την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.
Τη βγάζουμε από το ταψάκι και τη στολίζουμε με κομμένα μπισκότα και σταγόνες σοκολάτας
Eleni Petrakopoulou-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα