Ενα υπέροχο ρολό που πρέπει να δοκιμάσετε !!!
Υλικά για το παντεσπάνι
100 γραμμάρια αλεύρι
120 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν παουντερ
3 κουταλιές σούπας κακάο
5 αυγά
Υλικά για την γέμιση
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
150 γραμμάρια βούτυρο
100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
200 γραμμάρια κουβερτούρα
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές της σούπας ρούμι
Τι κάνουμε
Για το παντεσπάνι χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά για 10 λεπτά!
Προσθέτουμε το αλεύρι μπέικιν και το κακάο!
Βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 λεπτά!
Για.την γέμιση .
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί και ρίχνουμε τους κρόκους και το γάλα!
Μόλις πήξει το κατεβάζουμε!
Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο 15 λεπτά και το προσθέτουμε στην κρέμα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω στο παντεσπάνι!Αφήνουμε λίγη για να το καλύψουμε!
Ρολάρουμε και το βάζουμε ψυγείο!
Διακοσμούμε με.Γκαρνί!
Tzeni Tsanaktsidou-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές