Υλικα:
3 κούπες ινδική καρύδα
1 κούπα ζαχαρούχο γάλα
450γρ κουβερτουρα γάλακτος
2 κσ λάδι
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα σοκολατάκια Bounty νηστίσιμα !!!
Εκτελεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη καρύδα με το ζαχαρουχο μέχρι να ενωθούν πολύ καλά και να γίνουν μια μαλάκια ζύμη.
Πλάθουμε μπαστουνακια (φωτο στα σχολια) τα οποία τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. Τα καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και τα βάζουμε στη κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια κόβουμε τη κουβερτούρα σε κομματάκια και τη βάζουμε με το λάδι και λιώνουμε σε μπεν μαρι σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις είναι έτοιμη αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Βγάζουμε από τη κατάψυξη τα μπαστουνακια μας και βουτάμε ένα ένα στη κουβερτούρα, να καλυφθούν από όλες τις μεριές και βάζουμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν τελείως.
Καλή επιτυχία!!!
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Σοκολατάκια για Παιδικά Πάρτυ
Στο μέγεθος που βλέπετε μου βγήκαν 23 κομμάτια.
Σαν κούπα χρησιμοποίησα τη γυάλινη κούπα δοσομετρητη.
Με γάντια η ζύμη δεν κολλάει και πλαθονται πολύ ωραια.
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια