Υλικα:
3 κούπες ινδική καρύδα
1 κούπα ζαχαρούχο γάλα
450γρ κουβερτουρα γάλακτος
2 κσ λάδι
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα σοκολατάκια Bounty νηστίσιμα !!!
Εκτελεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη καρύδα με το ζαχαρουχο μέχρι να ενωθούν πολύ καλά και να γίνουν μια μαλάκια ζύμη.
Πλάθουμε μπαστουνακια (φωτο στα σχολια) τα οποία τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. Τα καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και τα βάζουμε στη κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια κόβουμε τη κουβερτούρα σε κομματάκια και τη βάζουμε με το λάδι και λιώνουμε σε μπεν μαρι σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις είναι έτοιμη αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Βγάζουμε από τη κατάψυξη τα μπαστουνακια μας και βουτάμε ένα ένα στη κουβερτούρα, να καλυφθούν από όλες τις μεριές και βάζουμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν τελείως.
Καλή επιτυχία!!!
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Σοκολατάκια για Παιδικά Πάρτυ
Στο μέγεθος που βλέπετε μου βγήκαν 23 κομμάτια.
Σαν κούπα χρησιμοποίησα τη γυάλινη κούπα δοσομετρητη.
Με γάντια η ζύμη δεν κολλάει και πλαθονται πολύ ωραια.