Close

Σοκολατόπιτα χωρίς γλουτένη του Παναγιώτη Παπαδάκη

σοκολατόπιτα-χωρίς-γλουτένη-συνταγή-

Συνταγή για την πιο αφράτη σοκολατόπιτα χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη του Παναγιώτη Παπαδάκη

 

Το γλυκό της εβδομάδας: Σοκολατόπιτα με σιρόπι

 

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα υπέροχο κομμάτι αφράτης σοκολατόπιτας, χωρίς γλουτένη, με ζάχαρη καρύδας και αλεύρι βρώμης; Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αφού μπορούμε να απολαύσουμε κάτι τόσο σοκολασμένο όσο η σοκολατόπιτα, χωρίς τύψεις.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την σοκολατόπιτα χωρίς γλουτένη:

σοκολατόπιτα-χωρίς-γλουτένη-συνταγή-

INGREDIENTS

250 g gluten free oat flour (2 cups)
3 medium eggs
220 g bio coconut sugar (1 cup and 1/4)
70 g peanut butter (4 tbsp)
220 g water (3/4 cup)
30 g bio cocoa powder (3 tbsp)
4-5 vanilla drops
100 g almonds (3/4 cup)
2 tsp baking powder
—————————————————————–
oat flour+oil
——————————————————————
250 g bio coconut milk (1 cup)
70 g bio coconut sugar (6 tbsp)
20 g cocoa powder (2 tbsp)
70 g dark chocolate 90% cocoa
—————————————————————-
25×30 cm

GERMAN

ZUTATEN

250 g glutenfreies Hafermehl (2 Tassen)
3 mittelgroße Eier
220 g Bio-Kokoszucker (1 Tasse und 1/4)
70 g Erdnussbutter (4 EL)
220 g Wasser (3/4 Tasse)
30 g Bio-Kakaopulver (3 EL)
4-5 Vanilletropfen
100 g Mandeln (3/4 Tasse)
2 TL Backpulver
————————————————– —————
Hafermehl +Öl
————————————————– —————-
250 g Bio-Kokosmilch (1 Tasse)
70 g Bio-Kokosblütenzucker (6 EL)
20 g Kakaopulver (2 EL)
70 g dunkle Schokolade 90 % Kakao
————————————————– ————–
25×30 cm

5′ Χρόνος Εκτέλεσης

20′-25′ Χρόνος Ψησίματος

8-10 Κομμάτια

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, την ζάχαρη καρύδας, το φυστικοβούτυρο, το νερό, το κακάο, τις σταγόνες βανίλιας και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα. Σε ένα πολυκόφτη θρυμματίζουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε μέσα στο μείγμα.

σοκολατόπιτα-χωρίς-γλουτένη-συνταγή-

Προσθέτουμε το μπείκιν , το αλεύρι βρώμης χωρίς γλουτένη και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα. Σε ένα ταψάκι 25χ30 εκατοστών αλεύρολαδώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20′-25′ στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα καρύδας , το κακάο, την ζάχαρη καρύδας και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να ζεσταθεί και να λιώσει το κακάο. Ρίχνουμε την κουβερτούρα με 90 % κακάο κλείνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα.

σοκολατόπιτα-χωρίς-γλουτένη-συνταγή-

Kέικ χωρίς γλουτένη με 4 υλικά

 

Ρίχνουμε το γλάσο πάνω στο κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε σε κομμάτια και η πιο νόστιμη και εύκολη σοκολατόπιτα αμυγδάλου είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!! Φτιάξτε την για όλες τις ώρες και όλοι θα σας ζητάνε συνταγή!! Καλή σας επιτυχία!!

σοκολατόπιτα-χωρίς-γλουτένη-συνταγή-

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.